PoU 1 – Meditació i mindfulness (CAT. Sílvia Monné)

El mètode PoU és una experiència d'aprenentatge poderosa i transformadora. En aquest curs aprendràs les BASES del Mindfulness i la Meditació més enllà de cultures, tradicions i escoles. Podràs integrar aquestes pràctiques fàcilment en la teva vida i adaptar-les a la teva rutina o estil de vida, ja que el mètode és personalitzable.

Als països occidentals, cada vegada són més les persones que s’acosten a la meditació per millorar la seva qualitat de vida, aprofundir en el seu interior o aprendre a gestionar les seves emocions.

Perquè aquest curs?

El mètode PoU és una experiència d’aprenentatge poderosa i transformadora.

En aquest curs aprendràs les BASES del Mindfulness i la Meditació més enllà de cultures, tradicions i escoles. Podràs integrar aquestes pràctiques fàcilment en la teva vida i adaptar-les a la teva rutina o estil de vida, ja que el mètode és personalitzable.

Els continguts del curs són molt pràctics. Combinen explicacions i  reflexions sobre els processos de la ment i el cos, amb exercicis  pràctics sobre els mecanismes del pensament, l’atenció, relaxació, meditació i moviments conscients del tipus ioga.

Amb aquest curs adquiriràs els coneixements, la força mental i el coratge per a transformar la teva vida, aportant-te pau i felicitat. I, transformant la teva vida, aportaràs el teu granet de sorra per a transformar aquest món en un món millor.

  • Obtindràs un certificat acreditatiu de la formació, avalat per la Fundació IFSU a nivell mundial.
  • Si estàs pensant a formar-te com a professor, aquest curs es correspon amb el mòdul P01 de la formació de professors de la IFSU.

La IFSU està inscrita en el Registre de Fundacions del Ministeri d’Educació amb el número 1.347.

El mètode PoU

Com l’ensenya la IFSU – International Foundation for Spiritual Unfoldment, des de l’any 1976.

És un mètode senzill teoricopràctic per transformar la teva vida en benestar dia a dia. T’introdueix gradualment en la pràctica de la meditació i atenció plena (mindfulness) cada dia, amb un sistema de tècniques basades en l’observació, l’experimentació i la raó. És una forma d’aprofundir en l’autoconeixement de l’ésser i condueix cap a la integració personal.

Els coneixements i tècniques que aprendràs tenen un origen  mil·lenari i han estat magistralment seleccionades i estructuradesper Gururaj Ananda Yogi, qui va crear el mètode POU, un mètode simple, pràctic i eficaç per a totes les persones. Les bases d’aquest mètode són unes ensenyances universals i a la vegada particulars, perquè s’adapta a cada persona segons les seves necessitats, forma de vida i tendències naturals. S’ensenya a meditar des d’un punt de vista pràctic i científic però integrant la dimensió espiritual de la persona.

El mètode POU combina un set complet i individualitzat de pràctiques formals i no formals de meditació que el fan possiblement un dels millors mètodes de meditació que s’ensenyen avui en el món. Aquest protocol ha demostrat ser una eina molt útil i eficaç, creant benestar personal, connectant-te amb la teva veritable naturalesa i ajudant-te a prendre les regnes de la ment.

En aquest curs de meditació i mindfulness trobaràs les claus per a transformar la teva vida.

Com funciona el curs?

  • Trobades presencials u on-line cada setmana. Un dia a la setmana, ens reunirem tots. En aquesta reunió  setmanal, practicarem alguna tècnica, aprofundirem en algun tema,  resoldrem dubtes o, compartirem experiències.
  • Meditacions en grup per ZOOM d’1 hora (diversos horaris a escollir durant la setmana)
  • Material de suport: desenvolupament dels temes, dossier descargable, pràctiques de setmana, material audiovisual, pràctiques guiades i acompanyament personalitzat.
  • Certificat acreditatiu avalat a nivell mundial per la Fundació IFSU.
  • Es correspon amb el mòdul P01 de la formació de professors de la IFSU.

Cada setmana tindràs a la teva disposició la lliçó de la setmana, un dossier descargable, vídeos amb explicacions dels conceptes i tècniques més importants, pràctiques guiades i material complementari.

Un dia a la setmana, ens reunirem tots en un webinar (reunió on-line) o presencialment, depenent del curs. En aquesta reunió setmanal, practicarem alguna tècnica, aprofundirem en algun tema, resoldrem dubtes o, simplement, compartirem experiències.

Un cop a la setmana també hauràs de realitzar una meditació on-line a grup. Aquestes meditacions duren 1 hora aproximadament i tens diversos horaris a escollir durant la setmana.

 

SÍLVIA MONNÉ

Telèfon o WhatsApp : +34 646032968

Correu electrònic: [email protected]

Curso Content

Expand All
ABANS DE COMENÇAR
SESSIÓ 1
SESIÓ 2
Lección Contenido
0% Completado 0/1 Pasos
Lección Contenido
0% Completado 0/1 Pasos
SESIÓ 3
1 de 2
No inscrito
This course is currently closed

Curso Completo

  • 35 Lecciones
  • 10 Temas